Προσωρινά αποτελέσματα εισακτέων και οι «ενστάσεις» στην Σχολή Γ' Κατηγορίας


Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων και αποτυχόντων για τις Σχολές Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Όσον αφορά αυτούς που δεν κατάφεραν να πάρουν το «πράσινο φως» για τη σχολή, με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η ΓΓΑ, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ένστασης.

 

 Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε τους προσωρινούς πίνακες επιτυγχόντων και αποτυγχόντων για τις Σχολές Γ' Κατηγορίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα που εκδόθηκε από τη ΓΓΑ.

Όσοι απορρίφθηκαν από την επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μπορούν να δουν την αιτιολογία δίπλα από το όνομά τους στην αναλυτική λίστα. Η αιτιολογία απόρριψης  στηρίζεται στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 880, που εκδόθηκε στις 17 Μαρτίου 2020. Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ.

Για όσους είναι μη εισακτέοι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η ΓΓΑ, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ένστασης, με το ακόλουθο έντυπο:

Οδηγίες για τις Ενστάσεις». 

 

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.