Αλλαγές στο «Taurus Creticus» και το σεμινάριο λόγω απαγορευτικό απόπλου

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Αναπτυξιακό Τουρνουά για μικρές ηλικίες «Taurus Creticus», λόγω απαγορευτικού απόπλου, με παιχνίδια στα «Δυο Αοράκια, την Αλικαρνασσό και το ΒΑΚ. 
Εκτός από τις αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για παράγοντες, προπονητές, γονείς, αθλητές και διαιτητές, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (3/1) στο ξενοδοχείο Ibis Styles Heraklion Central στις 21:00, με ομιλητές τους Χρήστο Σγουρίτσα (Ομοσπονδιακός προπονητής), τον Ηλία Στρατικόπουλο (ΕΣΚΑ), τον Κυριάκο Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑ), τον Αλέξη Χριστοδούλου (Εργοτέλης), τον Γιάννη Βαληνδρά (Γ.Σ. Περιστερίου), την Άννα Γωνιωτάκη (Ίκαρος Γ.Σ.), τον Βαγγέλη Γλυκό (Δάφνη Δαφνίου), τον Μπάμπη Σκουζή (ΟΣΦΠ). Συντονιστές της διοργάνωσης θα ειναι ο Υπεύθυνος του Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ, Γιάννη Καλαιτζάκη και ο Παιδαγωγός και Αθλητικός ψυχολόγος Δρ. Νίκος Γεωργιάδης.

Εκτός των άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χρήστος Σγουρίτσας θα πραγματοποιήσει προπόνηση στους επίλεκτους αθλητές της ΕΚΑΣΚ (2006-2007), της Παρασκευή (3/1) στα «Δυο Αοράκια», στις 13:00.

Η ανακοίνωση:

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ, ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΑ ΕΤΗ 2006 ΚΑΙ 2007, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/1/2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.30, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΣΓΟΥΡΙΤΣΑ ΧΡΗΣΤΟ».

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.