Οι τέσσερις «οικοδεσποινες» για τα Προολυμπιακά Τουρνουά

Τις τέσσερις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά Τουρνουά ανακοίνωσε η FIBA. Η παγκόσμια ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι ο Καναδάς (Βικτόρια), η Κροατία (Σπλιτ), η Λιθουανία(Κάουνας) και η Σερβία (Βελιγράδι) είναι οι «οικοδέσποινες» που θα φιλοξενήσουν η καθεμία από έναν όμιλο στους διεκδικητές των Ανδρών. Οι 24 ομάδες θα παλέψουν, από 23 έως 28 Ιουνίου 2020, στα τέσσερα αυτά τουρνουά, για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με βάση, ότι στο FIBA Ranking η Εθνική Ανδρών, βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με τη Σερβία και τη Λιθουανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τοποθετηθεί είτε στον όμιλο του Καναδά είτε σε αυτόν της Κροατίας.

Οι ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού είναι οι Ισπανία, Γαλλία, Αργεντινή, ΗΠΑ, Ιαπωνία (οικοδέσποινα), Ιράν, Νιγηρία και Αυστραλία, που πήραν την πρόκρισή τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο, που έγινε φέτος στην Κίνα.
Η κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι ομάδες ανά όμιλο θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου 2019.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.