Ξεκίνησε από την Κρήτη το «Her world, her rules»











Πάνω από 180 παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα της FIBA, «Her world, her rules» το οποίο ξεκίνησε από την Κρήτη και θα ταξιδέψει ανα την Ελλάδα. Το πρόγραμμα «ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τη συνεργασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας έκανε την πρώτη του «στάση» στο Ηράκλειο καταγράφοντας κορίτσια 8-15 ετών, που φοιτούν σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα τις καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα κορίτσια γίνεται, καθώς επίσης να τους δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Οι προπονήσεις εγιναν στο κλειστό της Αλικαρνασσού, «Μελίνα Μερκούρη» σε συνεργασία με το 1ο και 4ο δημοτικά Σχολεία Αλικαρνασσού, την Τρίτη 1/10 και την Τετάρτη 2/10. 


Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Μπακογεώργος και οι προπονητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι ομοσμπονδιακοί Τούλα Κελέντζου και Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος και οι Θωμά Χαρμπαλής, Μαρία Δεδελετάκη, Μιχάλης Πετράκης, Νατάσα Μάλλου, Βασίλης Τσαγκαράκης, Μανούσος Βαϊλάκης, Έφη Ζερβάκη, Δημήτρης Νασούφης, Δάφνη Σταυρακάκη. 





Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.