Όλα έτοιμα για το 1ο «3on3 basketball» για παιδια Δημοτικού


Όλα έτοιμα είναι για το 1ο 3on3 basketball, το οποίο διοργανώνει η ΕΚΑΣΚ σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδα και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ). Οι δυο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις του προκειμένου τα παιδιά του Δημοτικού να δοκιμάσουν και να αγαπήσουν το συγκεκριμένο Άθλημα. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου στο προαύλιο χώρο του 3ου Λυκείου Ηρακλείου και όσα παιδιά Δημοτικού το επιθυμουν μπορουν να έρθουν με τους φίλους τους, να φτιάξουν ομάδα και να παίξουν  3on3 Streetball. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν μπλουζάκια και οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα και δώρα.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα ENERGY SPORT (Λιοντάρια), στο e-mail της ΕΚΑΣΚ (ekask@otenet.gr) και στην ιστοσελίδα του Facebook της Ένωσης (https://www.facebook.com/Ένωση-Καλαθοσφαιρικών-Σωματείων-Κρήτης-167535647447967/).



Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.