Αυγενάκης: «Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων»


Στο Ηράκλειο, με στόχο οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται βρίσκεται Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφτηκε το Στάδιο Ελευθερίας, το κολυμβητήριο και το κλειστό του Λίντο προκειμένου να δει από κοντά το υπόβαθρο των συγκεκριμένων αθλητικών χώρων. Μετά την περιήγηση του ο Υφυπουργός Αθλητισμού έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση:

 «Με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Νίκο Συριγωνάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, Μπάμπη Μαρκάκη, θέσαμε από κοινού ένα στόχο: Να γίνει η Κρήτη, το Ηράκλειο, έδρα των εθνικών ομάδων. Εκείνης του ποδοσφαίρου στο Παγκρήτιο Στάδιο και εκείνης του μπάσκετ στα Δύο Αοράκια.
Γι' αυτό το σκοπό κινούμαστε όλοι μαζί συντονισμένα, ώστε οι αθλητικές υποδομές να αποκτήσουν τις προδιαγραφές που απαιτούνται. Με συνέργειες και με συστράτευση. Πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα βρει το Ηράκλειο και συνολικά την Κρήτη σε μια διαφορετική θέση, ακόμα πιο αρμόζουσα εντός της αθλητικής κοινότητας». 
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.