Aνεπίσημο ντεμπούτο με την Γυναικών για την Καρλάφτη

Ένα δυνατό φιλικό έδωσε σήμερα (12/8) η Εθνική Γυναικών απέναντι στο Πανεπιστήμιο Γουέστ Βιρτζίνια. Το «γαλανόλευκο σύνολο επικράτησε 50-47 με  την Ρένια Καρλάφτη να κάνει το... ανεπίσημο ντεμπούτο της με την «επίσημη αγαπημένη» στο συγκεκριμένο σύνολο. Εκτός από την Κρητικιά και οι Χατζηλεοντή, Λούκα, Καραμπάτσα, Σλούκα, Κολλάτου, Καλαμπάκου φόρεσαν για πρώτη φορά τη φανέλα των Γυναικών. Όσον αφορά το ματς η ελληνική ομάδα δεν έχασε ποτέ το προβάδισα, έφτασε στο 27-15 και το 33-18 με το Γουέστ Βιρτζίνια να κάνει την αντεπίθεσή του την ώρα που στην Εθνική Γυναικών δινόταν χρόνος συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε: «Ήταν το πρώτο ουσιαστικό τεστ μετά από αρκετές ημέρες προπονήσεων. Δοκιμάσαμε όλες τις παίκτριες που είχαμε στη διάθεσή μας και είδαμε κάποια πράγματα που δουλέψαμε όλη εβδομάδα. Ορισμένα κομμάτια θέλουν πολλή δουλειά, αλλά τα κορίτσια έδειξαν διάθεση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Στην επίθεση χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά στις συνεργασίες μας αλλά είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε μπροστά το τουρνουά στην Κίνα. Δεδομένου της περιόδου και των συνθηκών είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δούμε τι μπορούμε να κερδίσουμε από τις νεαρότερες και ταλαντούχες αθλήτριες».

ΕΛΛΑΔΑ- WEST VIRGINIA UNIVERSITY 
Διαιτητές: Τσολάκος, Φραγκούλη, Μαρτινάκος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-10, 29-18, 39-28, 50-47
Ελλάδα (Μασλαρινός): Νικολοπούλου 11, Σπανού 9, Σωτηρίου 2, Σταμολάμπρου 5, Σπυριδοπούλου 2, Χατζηλεοντή 5, Παυλοπούλου, Δίελλα 4, Λούκα, Καραμπάτσα 3, Φουράκη 2, Εζέτζα, Σλούκα 3, Κολλάτου, Καλαμπάκου 2, Καρλάφτη 2.
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.