Την Κυριακή (9/6) η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ


Tην Κυριακή (9/6) θα πραγματοποιηθεί εν νέου η προγραμματισμένη τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΚΑΣΚ. Η ετήσια συνάντηση λόγω μη απαρτίας μεταφέρθηκε για τις 9 Ιουνίου στις 11:00 στα γραφεία της Ένωσης, με τα ίδια θέματα. 

 Ανακοίνωση: 

«Το ΔΣ της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στη συνεδρίαση του στις 6 Μάιου 2019, αποφάσισε τη σύγκληση της ετησίας τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 7 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., όπως προβλέπεται από το καταστατικό της Ένωσης.
Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στα γραφεία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. (οδός Σπύρου Μουστακλή, κλειστό γυμναστήριο Λίντο), με τα παρακάτω θέματα: 
Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης. 
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. 
Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού μέχρι 31/5/2019. 
Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 9 Ιουνίου 2019, ημέρα Κυριακή 
και ώρα  11.00 π.μ., με τα ίδια θέματα. 
· Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να θέσουν θέματα προς συζήτηση στη Γενική Συνέλευση αρκεί να το 
γνωστοποιήσουν εγγράφως προς το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ είκοσι-πέντε (25) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση, 
δηλαδή έως και τις 12 Μαΐου 2019. 
· Οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών και ο αναπληρωτής τους διορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του 
Σωματείου τους, η οποία προσκομίζεται και κατατίθεται στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. ώστε να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποι. Για να ανακληθούν οι αντιπρόσωποι των Σωματείων – μελών πρέπει να προσκομισθεί και να κατατεθεί νέα έγγραφη απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου τους στην οποία θα ανακαλείται η παλαιά του απόφαση και θα ορίζονται οι νέοι αντιπρόσωποι και ο αναπληρωτής τους. Η κατάθεση της νέας απόφασης μπορεί να γίνει το αργότερο πέντε (5) ημέρες από την ημέρα σύγκλισης της Γ.Σ. δηλαδή μέχρι τις 1 Ιουνίου 2019. Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. είναι δυνατόν να γίνει ανάκληση αντιπροσώπων των Σωματείων μόνο από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι η απόφαση για την αντικατάσταση αυτή έχει παρθεί νόμιμα πριν από τις αρχαιρεσίες και έχει γνωστοποιηθεί στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. με την κατάθεση του σχετικού πρακτικού πριν από την υπογραφή του βιβλίου παρουσίας της Γ.Σ. από τον εκπρόσωπο του Σωματείου». Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.