Δηλώσεις συμμετοχής για εθελοντές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U19

Η αντίστροφη… μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα  U19, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 29 Ιούνιου έως 7 Ιουλίου 2019 ξεκίνησε. Οι 16 κορυφαίες εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο έχουν δώσει «ραντεβού» στην Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της FIBA. Ένα βασικό «κομμάτι» για την επιτυχία της διοργάνωσης αποτελεί και ο εθελοντισμός, γι’ αυτό και η ΕΟΚ αλλά και η ΕΚΑΣΚ καλεί όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα  U19 ως εθελοντές να δηλώσουν συμμετοχή στο email της Ένωσης ekask.ethelontes@gmail.comσυμπληρώνοντας την απαιτούμενη φόρμα.


Αναλυτικά: 

«Mε  απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) ανατέθηκε στη χώρα μας η διοργάνωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος  U19 , με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων εθνικών ομάδων. 

Το Τουρνουά θα διεξαχθεί από 29 Ιούνιου έως 7 Ιουλίου 2019,  στο Ηράκλειο (κλειστό γυμναστήριο «2 Αοράκια» και κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστήμιου).

Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης μεγάλης απήχησης, και οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με την ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση Παγκοσμίου πρωταθλήματος απολαμβάνουν και κάποια ιδιαίτερα προνόμια σε σχέση με τις ομάδες και το κοινό.

 Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά.

Καλούμε λοιπόν όσους έχουν διάθεση και επιθυμία για προσφορά, αθλητές και αθλήτριες, να δηλώσουν συμμετοχή  συμπληρώνοντας  την αίτηση που επισυνάπτεται και  αποστέλλοντας την στο e- mail Ένωσης ekask.ethelontes@gmail.com

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιηθούν ως: 
Α) συνοδοί ομάδων - άνω των 18 ετών  απαραίτητη η καλή  γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (θα εκτιμηθεί η γνώση και 2ης ξένης γλώσσας – Γαλλικά, Ισπανικά).

Β)  εθελοντές γηπέδων (16 και άνω ετών).

 ενώ παράλληλα θα τους δοθούν:

Διαπίστευση.
Αθλητική περιβολή.
2 δωρεάν εισιτήρια  για κάθε αγωνιστική ημέρα». 
Τέλος φόρμας

                        
            


 Φόρμα Συμμετοχής Εθελοντών


  
Όνομα                                    
                                    
Επώνυμο                                
                        
Πατρώνυμο
                        
Ημερομηνία γέννησης
                                                            
Διεύθυνση                  

Πόλη                           

Τ.Κ.                              

Κινητό τηλέφωνο     

Τηλέφωνο οικίας      

e-mail                          

            Ξένες γλώσσες                                  

            Συνοδός ομάδων :                 

            
Εθελοντής γηπέδων :


Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.