Καστρίτη: «Οι παίκτες θα δώσουν το 100% και για τους φιλάθλους»

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε την επιλογή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο U19 της FIBA που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο (29/6-7/7) και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων. Ο τεχνικός που βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020 του 2018, όπου τερμάτισε στην 13ηθέση αποφεύγοντας τον υποβιβασμό. Όσον αφορά τις υποχρεώσεις της Εθνικής έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο μαζί με την Αργεντινή, τις Φιλιππίνες και τη Ρωσία: 


Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη: 
«Είναι η πρώτη κλήση για αυτή την ομάδα U19. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας και ο πρώτος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με χημεία. Θέλουμε οι παίκτες να απολαμβάνουν το ίδιο το παιχνίδι και η ομάδα να βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι οι παίκτες μας θα δίνουν το 100% κάθε φορά που πατούν στο παρκέ, για τους εαυτούς τους, την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους, μιας και η διοργάνωση γίνεται στην Ελλάδα. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για μας».


Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.