Τη Δευτέρα (8/4) η κλήρωση για τα προκριματικά των Πανελληνίων Εφήβων και Νεανίδων

Μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου έχουν το δικαίωμα οι πρωταθλητές Κρήτης Εφήβων και Νεανίδων να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ΕΟΚ για τα προκριματικά τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Ο Ηρόδοτος από πλευράς αγοριών και ο ΟΑΧ (που μπορει να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ είναι όμως στην κορυφή των Νεανίδων) θα αγωνιστούν στα προκριματικά της διοργανώσεις μαζί με τους πρωταθλητές ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΤΕ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ, ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ  και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την τελική φάση στην κατηγορία τους.

Ανακοίνωση:

«Την προσεχή Παρασκευή, 5 Απριλίου, εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στα προκριματικά και τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων. Τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, στις 13:00, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις. Οι κληρώσεις για τους Β’ και Γ’ προκριματικούς ομίλους, καθώς και αυτές για τις τελικές φάσεις θα διεξαχθούν στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα και αυτή για τον Α’ προκριματικό όμιλο θα διεξαχθεί στα αντίστοιχα γραφεία της Θεσσαλονίκης».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.