Η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019


H FIBA παρουσίασε την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα διεξαχθεί στην Κίνα το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου.
Η νέα «Molten BG5000» αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα, με την ιαπωνική εταιρία αθλητικών ειδών που την κατασκεύασε και τη Διεθνή  Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να συνεργάζονται στενά τα τελευταία χρόνια, ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η νέα μπάλα έχει καλύτερη υφή, είναι πιο μαλακή και επηρεάζεται λιγότερο, στο κράτημά της, από τον ιδρώτα και την υγρασία. Η μπάλα παρουσιάστηκε μαζί με το σύνθημα «Για το πραγματικό παιχνίδι». «Αυτό ελπίζουμε να επιτύχουμε μέσω των προϊόντων μας και των δραστηριοτήτων μας. Είναι πεποίθησή μας πως το πραγματικό παιχνίδι υπάρχει μόνο μέσω άψογων μπαλών, που επιτρέπουν στους παίκτες να πιάσουν την απόδοσή τους, αλλά και τους ωθούν στο όριο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρίας, Κιγιοφούμι Ταμιάκι.


Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του, όπως ανέφερε: 
«Καθώς μετράμε αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είμαστε ενθουσιασμένοι για τη μακρόχρονη συνεργασία μας με τη Molten και που σας αποκαλύπτουμε σήμερα (15/03) την ειδικά σχεδιασμένη επίσημη μπάλα της διοργάνωσης. Τα τέσσερα βασικά στοιχεία της είναι η καρδιά, το καλάθι, η μπάλα και το παρκέ. Ανυπομονούμε να δούμε τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως και τις καλύτερες ομάδες να μας εντυπωσιάζουν, δείχνοντας τι μπορούν να κάνουν με αυτήν την μπάλα. Η Molten έκανε το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1982, δύο χρόνια αργότερα έγινε εταίρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια απολαμβάνουμε τη συνεργασία μας».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jChx-wGyBJw
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.