Συνάντηση εθελοντων για το 25ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης

Συνάντηση με τους Εθελοντές που θα συμμετάσχουν στο 25ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, έχουν οι ιθύνοντες την Δευτέρα 25/3. Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή  καλούνται να βρεθούν στο κλειστό της Αλικαρνασσού και ώρα 19:00 – 21:00, προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις Μετακινήσεις και τις Διαμονές των ομάδων που θα συνοδεύουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αγαπητέ εθελοντή, αγαπητή εθελόντρια, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έχετε επιλεγεί για να προσφέρετε υπηρεσίες στο 25ο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (Basketball) που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από 12 έως και 20 Απριλίου 2019. 
Ο Τομέας που θα απασχοληθείτε είναι οι Μετακινήσεις και Διαμονές.
Η πρώτη συνάντηση με την Υπεύθυνη του Τομέα κυρία Στέλλα Πραματευτάκη θα γίνει την  Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 – 21:00  στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Μελίνα Μερκούρη. Εκεί θα λάβετε αναλυτικότερες οδηγίες για την διοργάνωση.
 Σας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/86raBYsDixqCqlLx2
 Να έχετε μαζί  μια μικρή φωτογραφία σας για τη διαπίστευση.
Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παρευρεθείτε ,αλλά ισχύει η προσφορά υπηρεσιών σας  επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6971648614.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την διαθεσιμότητά σας και ευχόμαστε σε μια καλή κι εποικοδομητική συνεργασία η οποία θα συμβάλει στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Με εκτίμηση,
Λήδα Ζαμπετάκη
Υπεύθυνη τμήματος εθελοντών».
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.