Μαρκάκης: «Οι φωνές μικρών παιδιών είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 44ος τελικός κυπέλλου Ελλάδος. Η διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έγινε με την παρουσία μικρών παιδιών που κατέκλισαν τις κερκίδες του Μεγάλου κλειστού της πόλης του Ηρακλείου δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Μπάμπης Μαρκάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διοργάνωση λέγοντας:  


«Όλα κύλησαν άψογα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για δεύτερη συνεχή χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου έγινε μπροστά σε 4500 παιδικά χαμόγελα. Για μας αλλά και για όλους τους υγιείς φιλάθλους η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου, πλημμυρισμένο από φωνές μικρών παιδιών είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ειδικότερα, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τα ασθενοφόρα, όλους τους εθελοντές, τους συνοδούς και τους οδηγούς. Ευχόμαστε σε όλες τις διοργανώσεις να βλέπουμε περισσότερα παιδιά στις κερκίδες».

sport-fm.gr
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.