Δυο Κρητικοί διεκδικούν την κούπα στα Αοράκια

Οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την 44η κούπα Ελλάδος στα Δυο Αοράκια. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά πριν από 37 χρόνια (30/6/1982) στο Παλαί Ντε Σπορ, σε μια επεισοδιακή συνάντηση, που εν τέλει κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα υπέρ του Τριφυλλιού, με 63-65. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο ραντεβού είναι… άγνωστο στους φετινούς πρωταγωνιστές (παίκτες), μιας και κάνεις δεν είχε αναγραφεί μέχρι και τη συγκεκριμένη ημερομηνία στο ληξιαρχείο. 
Πόσο μάλλον οι δυο Κρητικοί, που θα κοντραριστούν στην γενέτειρα τους, με διαφορετική φανέλα. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος, Αντώνης Κονιαρής, για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την κούπα, ενώ ο Ηρακλειώτης, Γιώργος Καλαιτζάκης, αν και πιο μικρός (20 χρονών) και χωρίς συμμετοχή φέτος στο θεσμό, έχει ήδη δυο τρόπαια στο βιογραφικό του (2016, 2017). Το γήπεδο πάντως είναι αρκετά γνώριμο και στους δυο, μιας και ο Χανιώτης οργανωτής του ΠΑΟΚ το 2017 στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών μέσα στα Αοράκια. Από την άλλη ο Σούτινγκ γκαρντ του Τριφυλλιού, περνούσε αρκετές ώρες προπόνησης και έδωσε τα πρώτα του παιχνίδια μέσα στο μεγάλο κλειστό του Ηρακλείου, φορώντας την φανέλα της ομώνυμης ομάδας, πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. 
Έτσι οι δυο Κρητικοί θα κοντραριστούν για το τρόπαιο την Κυριακή 17/2 (17:00), μπροστά στα μάτια χιλιάδων παιδιών γίνοντας… διαφήμιση για το μέλλον του μπάσκετ στο νησί .

Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.