Το πρόγραμμα του 20ου «Final4» του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών

Μόλις ένας εν των Ολυμπίακο και Παναθηναϊκό θα περάσει στον τελικό του κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά στις 24/3. Αυτό γιατί η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/2) στα γραφεία της ΕΟΚ για το 20ουFinal Four της διοργάνωσης «έδειξε» ντέρμπι στα ημιτελικά. Συγκεκριμένα τα ζευγάρια της τετράδας είναι Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. To Final Four θα γίνει με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες όπως έγινε και με τον τελικό των Ανδρών.

Αναλυτικά: 
«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση των αγώνων του 20ουFinal Four του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, που θα διεξαχθεί στα Χανιά το διάστημα 22-24 Μαρτίου 2019. 
O β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης καλωσόρισε τις ομάδες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία: «Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να προστατέψουμε τον θεσμό. Το Final Four θα γίνει με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες όπως έγινε και με τον τελικό των Ανδρών. Είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι μία γιορτή και θέλουμε να προσελκύσουμε νέα παιδιά στο μπάσκετ».    

Οι ημιτελικοί αγώνες έχουν ως εξής: 
Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγίου Δημητρίου 
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.