Οι νέοι διαιτητές του ΣΥΔΚΑΚ

Με «14» νέους διαιτητές θα ενισχυθεί ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης, οι οποίοι εξετάστηκαν από τους Παναγιώτη Ντάβαρη και Μιχάλη Μαχαιρανάκη την Κυριακή 10/2 στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι διαιτητές θα σφυρίξουν ως δόκιμοι ρεφ για τον επόμενο χρόνο και από εκεί και έπειτα θα αξιολογηθούν και θα ενταχθούν στον σύνδεσμο Κρήτης.

Η ανακοίνωση: 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το σωματείο του Ο.Φ.Η. για την προθυμία του να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι διαιτητές στο Τουρνουά Funny Ball για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, υπό την επίβλεψη του Γενικού Γραμματέα της κ. Ντάβαρη Παναγιώτη και του Προέδρου του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη, με το υπ. αριθμ. 105/12.02.2019 έγγραφό της ενέκρινε τους παρακάτω διαιτητές. Οι εν λόγω διαιτητές ονομάζονται Δόκιμοι Διαιτητές και μπορούν να διευθύνουν παιχνίδια τοπικών κατηγοριών της Ένωσης μας».

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΖΑΝΑ
ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
ΔΙΛΒΟΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΔΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΕΛΕΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 
ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΝΤΕΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΤΑΓΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΤΕΠΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
Share on Google Plus

About Kritikobasket.gr_admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.