Ο νέος ΟΦΗ παρουσιάστηκε στην Εφόδου.


Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου έγινε το απόγευμα της Πέμπτης η παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, με τους Σταύρο Αρναουτάκη και Βασίλη Λαμπρινό να τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση, αφού αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας στα γήπεδα που στεγάζονται οι Ακαδημίες της ομάδας, θέλοντας έτσι να δείξει την επιθυμία δημιουργίας μίας δυνατής Ακαδημίας.

"Θα ήθελα να συγχαρώ την Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την Επιτροπή του Τμήματος μπάσκετ για αυτήν την πρωτοβουλία. Στηρίζουμε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΟΦΗ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσα παιδιά γιατί αυτό το γεγονός δείχνει ότι αναπτύσσεται ο μαζικός αθλητισμός. 
Ως Περιφέρεια Κρήτης είμαστε πάντα δίπλα στον ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό και θα συνεχίσουμε να είμαστε και στο μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

O Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός:
"Είμαι εδώ και βλέπω τους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες του ΟΦΗ και δεν ξέρω πραγματικά αν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από αυτό. Στηρίζουμε τον μαζικό αθλητισμό και τώρα που η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ χρησιμοποιεί αυτό το στολίδι που λέγεται "Δύο Αοράκια", ο ΟΦΗ έχει ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ομάδα του και εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε ότι βοήθεια χρειαστούν".

Με την παρουσίαση της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ και του τεχνικού τιμ, έγιναν γνωστοί και οι χορηγοί της ομάδας  για την σεζόν 2018 - 2019:

Μεγάλοι χορηγοί
Εταιρεία Proactive
TOYOTA ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε
ΑΝΕK LINES
Cretan Mills

Βασικοί χορηγοί 
Καρπός Χωραΐτης Ξηροί Καρποί
Καφέ Δανδάλης
ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε. Πυροσβεστικές συσκευές
Χάλαβρο OpenΒar
Hacienda Cafe 
Τηλεόραση Creta

πηγή: OFI Crete Basketball
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.