Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ηρόδοτο.


Σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα για τον Ηρόδοτο, που επικράτησε με 65-73, στο Ρέθυμνο της Ακαδημίας, ξεκινώντας, με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο τοπικό πρωτάθλημα, δείχνοντας ικανός για καλά και μεγάλα πράγματα στην συνέχεια .

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα  για την ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη,  παρά τη διαφορά στο σκορ, με τους Ρεθυμνιώτες του κόουτς Παπαδογιαννάκη, να να παλεύουν το ματς,όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να απειλούν για την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το α' ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι πλήρως την σωστή αμυντική τους λειτουργία , που τους έδινε ρυθμό στην επίθεση.

Παρότι οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο β' μέρος, κυνηγώντας την ανατροπή, η εικόνα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τον Ηρόδοτο να παίρνει τη νίκη.

Ο Λευτέρης Λιανδράκης, συνεχίζει με την ...φόρα που είχε από πέρυσι και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των νικητών, ενώ ο Δουλγεράκης  ο ηγέτης από τους γηπεδούχους.

Ακαδημία Ρεθύμνου - Ηρόδοτος 65-73
Δεκάλεπτα: 19-20 , 33-44 (ημ), 50-63,65-73

Ακαδημία Ρεθύμνου(Παπαδογιαννάκης): Σαρειδάκης, Φουντοραδάκης 2, Σκανδάλης 4, Σταυρακάκης 9(3), Τσικριτέας 3(1), Βουρβαχάκης, Δουλγεράκης 13, Αναστασιάδης 4, Κοροβέσης 11(2), Χριστοδουλάκης, Καραβάνης 12, Ιερωνυμάκης 7.
Ηρόδοτος (Σταματάκης):Φουκάκης, Βαρακλάς 8(1), Μανουκάκης, Χνάρης 9, Περβολαράκης, Παπαβασιλείου 9(1), Λιανδράκης 33(2), Μενεξής 2, Κοπιδάκης, Κατσαμάνης 2, Μαματζάκης 10(2)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.