Η "επανεμφάνιση" του Ανδρογέα .Το ρόστερ Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.


Ξανά στα παρκέ των Ανδρών ΕΚΑΣΚ. μετά από έξι ολόκληρα χρόνια για την ιστορική ομάδα της πόλης του Ηρακλείου, τον Ανδρογέα, υλοποιώντας τον αρχικό σχεδιασμό της διοίκησης που μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς και οργάνωσης από αρκετούς ανθρώπους, έφτασε η ώρα για να πραγματοποιηθεί άλλος ένας στόχος,  τη δημιουργία νεανικής ομάδας που θα αποτελείται από εφήβους με την προσθήκη μερικών εμπείρων αθλητών.

Πρώτη κίνηση ήταν η συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή Μανόλη Δημητριάδη, που αποτελεί εγγύηση εξέλιξης νεαρών αθλητών, που θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια .

Με σκληρή δουλειά και  σεμνά και ταπεινά, όλοι στην ομάδα έχουν προαίσθημα πως κάτι καλό θα γίνει στο τέλος,  δημιουργώντας μία σπουδαία ομάδα-παρέα, η οποία είναι συμπαθής σε φίλους και εχθρούς, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αναγνώριση σε όλη την Κρήτη.

Το ρόστερ του Ανδρογέα έχει μέσο όρο ηλικίας περίπου τα 19 έτη και αποτελείται από Άνδρες, φοιτητές, έφηβοι αλλά και ταλαντούχοι παίκτες από το παιδικό.

ΡΟΣΤΕΡ ΑΝΔΡΟΓΕΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.