Αποχώρησε η Μεσαρά, από το πρωτάθλημα Εφήβων.


Με έγγραφο που απέστειλε η ομάδα της ΓΑΣ Μεσαράς Μοιρών,  προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, κάνει γνωστό η  ομάδα της ,που συμμετέχει στον 2ο Όμιλο Εφήβων  , αποχωρεί και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα θα διεξάγεται πλέον, με οκτώ ομάδες.

Αναμφισβήτητα το γεγονός αυτό προκαλεί ξανά θλίψη, καθώς μια άλλη μια μπασκετική κυψέλη, όπως είναι οι Μοίρες και ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, με ιστορία στο μπάσκετ της Κρήτης , τόσο στο Αντρικό όσο και στις υποδομές, βιώνει την απαξίωση και την έλλειψη ενδιαφέροντος , από την τοπική κοινωνία.

Σίγουρα οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση αυτή, θα είχαν σοβαρούς λόγους για να το κάνουν, ωστόσο, καλό θα είναι, σύντομα να ενεργοποιηθούν αυτοί που θέλουν και ενδιαφέρονται, να βρουν λύσεις , για να ξανά ανάψει η "σπίθα" για μπάσκετ στην περιοχή της μεγαλύτερης και πιο εύφορης πεδιάδας της Κρήτης.

Σ.Σ. Τα αποτελέσματα της Μεσαράς, στο game center του  kritikobasket.gr, θα έχουν πλέον το 20-0 άνευ αγώνος και στην βαθμολογία θα προκύπτουν οι ανάλογοι μηδενισμοί, σύμφωνα με την προκήρυξη.

ΓΑΣ Μεσαρά - Α.Σ.Α. Αναγέννηση  0-20 α.α
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.