"Τέλος", ο Η.Μανουκαράκης, νέο Δ.Σ, στο Ρέθυμνο Cretan Kings.


Και επίσημα ολοκληρώθηκε (επιτυχημένη) η θητεία του Ηρακλή Μανουκαράκη από τη θέση του προέδρου στο Ρέθυμνο, έπειτα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31/08).

Αναλυτικά:
"Η Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη Γενική Συνέλευση επισημοποιήθηκε η παραίτηση του Ηρακλή Μανουκαράκη από τη θέση του Προέδρου. Η Γενική Συνέλευση ευχαρίστησε τον Ηρακλή Μανουκαράκη για την 8ετή προσφορά του στην ομάδα, εκ των οποίων τα 4 ως Πρόεδρος και τα υπόλοιπα 4 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος, όπου σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο κατάφερε να την οδηγήσει στην οικονομική και νομική εξυγίανση, στην επαγγελματική οργάνωση της, στη δημιουργία του επιτυχημένου κοινωνικού προγράμματος Cretan Kings Assist και σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Ηρακλής Μανουκαράκης από τη μεριά του τόνισε πως θα παραμείνει πιστός στρατιώτης και θα έχει ενεργό ρόλο στις διαδικασίες της ομάδας, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες της, ενώ θα συνεχίσει ως απλό μέλος του Δ.Σ.

Για το νέο Δ.Σ. της ομάδας εκλέχθηκαν οι Κωστής Ζομπανάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μανώλης Γιαννούλης, Ηρακλής Μανουκαράκης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Γιάννης Σταγκουράκης, Σταύρος Καπετανάκης και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες ημέρες".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.