Συγχαρητήρια σε 4 μέλη του ΣΥΔΚΑΚ για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ.


Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, συγχαίρει 4 μέλη του , τους Αϊβαλιώτη Α., Βασίλογλου Ά., Μαραγκάκη – Καμπιτάκη Θ. και Πολυχρονάκη Μ., για την εισαγωγή τους σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αναλυτικά:
"Μία σημαντική διάκριση σημείωσαν τέσσερα απ’ τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, καθώς κατάφεραν να εισαχθούν σε τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιτυγχάνοντας στις τελευταίες Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι συνάδελφοι αυτοί είναι οι κ.κ. Αϊβαλιώτης Ανδρέας, ο οποίος εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Καβάλας, Βασίλογλου Άρια, η οποία εισήχθη στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μαραγκάκης – Καμπιτάκης Θοδωρής, ο οποίος εισήχθη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πολυχρονάκης Μάνος, ο οποίος εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την επιτυχία των ανωτέρω διαιτητών και τους εύχονται ολόψυχα “καλή πρόοδο” στη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.