Στις υποδομές του Δειλινού η Μ.Δεδελετάκη.Το staff της ομάδας.


Στα τμήματα υποδομής του Δειλινού, εντάχθηκε η νεαρή προπονήτρια Μαρία Δεδελετάκη, με την ομάδα  να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μαζί της.

Το Δειλινό και με την κίνηση αυτή (μετά την πρόσληψη Λιόντα), δίνει έμφαση και βάρος στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και των κοριτσιών και καλεί όσες νεαρές αθλήτριες επιθυμούν να ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα κορασίδων – νεανίδων, να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του σωματείου.

Η  πλέον μέχρι πριν λίγο καιρό καταξιωμένη αθλήτρια  Μαρία Δεδελετάκη (αγωνιζόμενη στα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών), τα τελευταία δυο χρόνια ήταν προπονήτρια στα τμήματα Υποδομής του Ηροδότου, και οι άνθρωποι του Δειλινού, εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την επίτευξη της συμφωνίας συνεργασίας, δηλώνουν την αμέριστη στήριξή και αισθάνονται βέβαιοι ότι η παρουσία της στο Σύλλογο θα προσδώσει εκτός από κύρος, νέα πνοή στην Ανάπτυξη και Βελτίωση των Υποδομών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το σωματείο μας ανακοινώνει την πρόσληψη της Μαρίας Δεδελετάκη ως προπονήτρια των Ακαδημιών.
Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στην οικογένεια του Δειλινού και ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα".

Όλο το προπονητικό staff του Δειλινού:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.