Εθνική Ελλάδας | "Σε ευχαριστούμε Κρήτη".Ο Μπουρούσης κράτησε τον λόγο του.


Με μήνυμά της στο instagram η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, για την στήριξη της στην επίσημη αγαπημένη, την Εθνική ομάδα μπασκετ στα Δυο Αοράκια , στο κρίσιμο ματς με την Σερβία.

"Ευχαριστούμε πολύ το υπέροχο φίλαθλο κοινό της Κρήτης για την Υποστήριξη!", αναφέρει η ΕΟΚ (δείτε την ανάρτηση κάτω). 

Ο Μπουρουσης κρατησε τον λόγο του.
Ο σέντερ της Εθνικής τήρησε την υπόσχεσή του και έδωσε την φανέλα του σε έναν μικρό οπαδό της Ελλάδας που είχε δακρύσει βλέποντας τους μπασκετικούς ήρωές του

Η εικόνα του μικρού οπαδού της Εθνικής Ελλάδας που είχε δακρύσει μια μέρα πριν το ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Σερβία βλέποντας τα μπασκετικά ινδάλματά του στην Κρήτη συγκίνησε τους πάντες στην ομάδα. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο σέντερ της Εθνικής πλησίασε τον μικρό και του έκανε μια μεγάλη υπόσχεση. Του έδωσε τον λόγω του ότι μετά το ματς με τους Σέρβους θα του δώσει την φανέλα του. Και τον τήρησε.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε τον μικρό να πετάει στα σύννεφα, καθώς του έδωσε μετά το παιχνίδι με τη Σερβία την φανέλα με το Νο 9 που φοράει στην «επίσημη αγαπημένη». Ο μικρός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας με την κίνηση του Ελληνα παίκτη. Και φυσικά θέλησε να απαθανατίσει την στιγμή που είχε την φανέλα του Μπουρούση στα χέρια του.

Η ΕΟΚ ανάρτησε την φωτογραφία του… τρισευτυχισμένου οπαδού της Εθνικής Ελλάδας του Μπουρούση στην σελίδα της ομοσπονδίας στο twitter.
Ο @Bourou30 κράτησε το λόγο του. Έδωσε τη φανέλα του και έκανε ευτυχισμένο τον μικρό φίλο της Εθνικής Ομάδας που είχε δακρύσει την προηγούμενη μέρα βλέποντας τα ινδάλματά του από κοντά στο Ηράκλειο.










Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.