Πρώτος ξανά ...αλλά με κενά αέρος ο Ολυμπιακός (pics).


Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το «3rd International Basketball Tournament Crete» που έγινε με επιτυχία στο Ηράκλειο. Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 70-65 με την μαχητική Ουνιξ Καζάν κάτω από τα χειροκροτήματα φιλάθλων του,παρουσιαζοντας  διαφορετικό πρόσωπο  σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Σπανούλης λίγο πριν το φινάλε, με το σκορ 65-63, πήρε στην επόμενη φάση τη μπάλα, έβαλε το μεγάλο τρίποντο για το 68-63 και "καθάρισε" το ματς. 
«Σήμερα παίξαμε καλύτερη άμυνα. Στο τελευταίο λεπτό κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν μας στοίχησαν. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πρέπει να βελτιωθούμε πάνω σε αυτό» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ. 

Ο συνάδελφός του στην Ούνιξ Καζάν Δημήτρης Πρίφτης είπε. «Δεν είμασταν αποτελεσματικοί σήμερα και είχαμε κακό μακρινό σούτ. Στο τέλος προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά μας
έλλειψε το καθαρό μυαλό. Η Κρήτη έχει τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και όλα τα
παιχνίδια μας βοήθησαν πολύ ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό».

Διαιτητές: Σχινάς,Κατραχούρας ,Μαλαμάς.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 32-38 (ημίχ.), 43-57, 65-70.
ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ (Πρίφτης): Σεργκέεφ 3 (1), Μόργκαν 8, Έτζαμ 9, Λόκετ 8, Εντόρ 12,Πονκρασόφ 5 (1), Κλιμένκο, Σμιθ  8, Κολέσνικοφ 9, Χένρι 3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπλατ): Γκος 9, Τουπάν 3 (1), Σπανούλης 17, Τίμα 11, Μιλουτίνοβ 7,Στρέλνιεκς 7, Βεζένκοβ 12, Πρίντεζης6, Μάντζαρης, ΛεΝτέι 10.

# Μία μπάλα με την υπογραφή του Ντίνο Ράτζα πήραν 5 μικροί σε ηλικία θεατές του τελικού του διεθνούς τουρνουά του ηρακλείου, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου,μετά από κλήρωση που έκαναν οι διοργανωτές στο διαγωνισμό που έγινε μέσω της επίσης σελίδας του τουρνουά στο Facebook
για αγόρια και κορίτσια ηλικίας έως 16 ετών που βρίσκονταν στα «Δυο Αοράκια».
Μάλιστα πήραν τη μπάλα που κέρδισαν από τα χέρια του Κροάτη θρύλου του παγκόσμιου μπάσκετ.

# Στη διάρκεια του ημιχρόνου κορίτσια του Φ Ο Αριάδνη παρουσίασαν πρόγραμμα γυμναστικής και χειροκροτήθηκαν από το κοινό. 

#Τις απονομές στο τέλος πραγματοποίησαν οι παλαίμαχοι αθλητές Ράτζα, Berwald, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Βαρδαβάς και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Σταυρόπουλος.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.