Γεμάτος "υγεία" ο φετινός Εργοτέλης. Απέκτησε Κουμάκη, Αλετρά, Πυργιώτη.


Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Βισκαδουράκης, δήλωσε πρόσφατα στο kritikobasket, ότι θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό φέτος και αν διαπιστώσουμε από την διαμόρφωση του φετινού ρόστερ, δείχνει ότι φέτος αποπνέει υγεία, δημιουργώντας την πεποίθηση πως πρόκειται για ομάδα, με προοπτική και ταλέντο, αρκεί όλοι μαζί να δουλέψουν σκληρά προς τον στόχο αυτό.

Ο ιστορικός σύλλογος έκανε δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας αθλητές με ταλέντο και εξέλιξη, καθώς έκανε δικούς του τους Γιάννη Αλετρά, Λευτέρη Πυργιώτη και Μενέλαο Κουμάκη.

Οι τρεις νεαροί φοιτητές - επιστήμονες υγείας (ιατροί- απόφοιτοι φαρμακευτικής σχολής) , αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα στην "αρμάδα" του Γιάννη Βισκαδουράκη, φιλοτεχνώντας ένα τρίδυμο που θα κάνει θραύση.

Οι "κιτρινόμαυροι", έχοντας την εμπειρία των Μαϊστρέλη-Βερτούδου και ένα σύνολο νεαρών αθλητών από τις υποδομές της ομάδας, έχουν μια σειρά αξιόλογων λύσεων με ενισχυμένο ρόλο των πιτσιρικάδων, δείχνοντας πως θα είναι άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.

Εφ όσον δουλέψουν σωστά, στο χέρι τους είναι να κάνουν και το επόμενο βήμα, που είναι η εξέλιξή τους σε Εθνικές κατηγορίες .

Ο Εργοτέλης με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την απόκτηση των νεαρών Πυργιώτη -Κουμάκη , ενώ επιδιώκει να φέρει στην ομάδα και τον αθλητικό Χνάρη , που θα δώσει άλλη ποιότητα στο "κιτρινόμαυρο" ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη, για Πυργιώτη-Κουμάκη.:
"Kαλωσορίζουμε στην ομάδα τον Λευτέρη Πυργιώτη, μπασκετικό παιδί του Πολυκράτη Σάμου, ο οποίος φοιτά στην ιατρική σχολή της πόλης μας. Ο Λευτέρης αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του ΑΟΝΑ Ηροδότου.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Μενέλαο Κουμάκη. Ο Μενέλαος ολοκληρώνει τις σπουδές του στην φαρμακευτική Πατρών και θα ενισχύσει φέτος την ομάδα μας. 
Έχει διακριθεί στο παρελθόν στις ομαδες υποδομής του Ηράκλειο ΟΑΑ ενώ είχε ενεργό συμμετοχή σε ομάδες εθνικών κατηγοριών στην Πάτρα (Προμηθέας-Παναχαική-ΕΑΠ)".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.