Αποχώρησε η Αναγέννηση από το πρωτάθλημα παίδων Α΄.


Με έγγραφο που απέστειλε η ομάδα της Αναγέννησης ΑΣΑ Αρκαλοχωρίου , προς την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, κάνει γνωστό η  ομάδα της ,που συμμετέχει στην Α΄Κατηγορία παίδων , αποχωρεί και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα θα διεξάγεται πλέον, με εννέα ομάδες.

Αναμφισβήτητα το γεγονός αυτό προκαλεί μόνο θλίψη, καθώς μια μπασκετική κυψέλη, όπως είναι το Αρκαλοχώρι, με μεγάλη ιστορία στο μπάσκετ της Κρήτης , τόσο στο Αντρικό όσο και στις υποδομές, βιώνει την απαξίωση και την έλλειψη ενδιαφέροντος , από την τοπική κοινωνία.

Μια Ακαδημία με 90 παιδιά,  πλέον εκπροσωπείται στα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ, (παιδικό και άνω), με μια μόνο ομάδα την Εφηβική.

Σίγουρα οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση αυτή, θα είχαν σοβαρούς λόγους για να το κάνουν, ωστόσο, επειδή το Αρκαλοχώρι διαθέτει (αναλογικά) τους περισσότερους μπασκετάνθρωπους, καλό θα είναι, να κάτσουν όλοι μαζί ενωμένοι και να βρουν λύσεις , για να ξανά ανάψει η "σπίθα" για μπάσκετ στην περιοχή της ενδοχώρας  του Ηρακλείου .

Δεδομένο είναι ότι τα σεμινάρια και τα καμπ βοηθούν στην Ανάπτυξη του μπασκετ , ωστόσο το παν είναι να "έρθει ο Αρκαλοχωρίτης" στο κλειστό να μάθει τα μυστικά του μπασκετ .

Και η τοπική κοινωνία διαθέτει (ευτυχώς), πολλούς ανθρώπους να κάνουν πράξη αυτό.

Σ.Σ. Τα αποτελέσματα της Αναγέννησης, στο game center του  kritikobasket.gr, θα έχουν πλέον το 20-0 άνευ αγώνος και στην βαθμολογία θα προκύπτουν οι ανάλογοι μηδενισμοί, σύμφωνα με την προκήρυξη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.