Αφιέρωμα του jumpshot.gr, στην Αθλητική Ένωση Πλατανιά.


Η ιστοσελίδα jumpshot.gr, έκανε αφιέρωμα στην Αθλητική Ένωση Πλατανιά, μια περιφερειακή ομάδα των Χανίων, που χρόνια τώρα αναπτύσσει τις υποδομές τη, στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά, που πραγματοποιούν.

Αναλυτικά:
Τα τοπικά πρωταθλήματα και δει αυτά των ακαδημιών, συνήθως περνούν στην αφάνεια. Όμως, αν ψάξει κανείς, θα διαπιστώσει πως αρκετές ομάδες πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά, ακόμη και με ελάχιστο έως μηδενικό μπάτζετ.

Μια από αυτές τις ομάδες, είναι η Αθλητική Ένωση Πλατανιά, που εδρεύει στη Κρήτη. Ο Πλατανιάς, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ακαδημία πρότυπο στη Κρήτη και να αναδείξει τόσο την δική του ακαδημία, ως μια από τις καλύτερες στο μεγάλο νησί, όσο και το ίδιο το κρητικό μπάσκετ.

Ο Πλατανιάς, διαθέτει έμπειρους προπονητές, οι οποίοι καθημερινά πασχίζουν για να βελτιώσουν ατομικά και ομαδικά τους παίκτες τους. Η πορεία της Κρητικής Ακαδημίας, έχει πάρει την ανιούσα, αφού τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Η αξιέπαινη δουλειά που γίνεται στο Πλατανιά, σε συνδυασμό με τους έμπειρους προπονητές αλλά και το αναπτυξιακό πλάνο της διοίκησης, έχει ως αποτέλεσμα, η Κρητική ομάδα να πρωταγωνιστεί στα τοπικά της πρωταθλήματα. Το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τμήμα ΜΙΝΙ του συλλόγου, πραγματοποιώντας, μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια Ακαδημία που αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον

Πηγή: "jumpshot.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.