Οι Βρύσσες τίμησαν τους Δημ. Μαυροειδή και Χρ. Σαλούστρο (vid)


Ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Βρυσσών και η ομάδα μπάσκετ της Α.Ε. Νεάπολης τίμησαν το βράδυ του Σαββάτου, σε μια εκδήλωση που έγινε στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στις Βρύσσες, τους διεθνείς, Κρητικούς στην καταγωγή, μπασκετμπολίστες Δημ. Μαυροειδή και Χρ. Σαλούστρο, που έκαναν και κάνουν υπερήφανη την Μεγαλόνησο με τα επιτεύγματά τους στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Βρυσσών κ. Νίκος Κοφινάκης, ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Α.Ε.Ν. κ. Νίκος Μιχάκης, ο έφορος της ομάδας κ. Μιχάλης Πατσιάς και ο κ. Μάνος Βελονάκης απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους δύο διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που με την σειρά τους ευχαρίστησαν από καρδιάς, διά μικροφώνου, τόσο τους διοργανωτές όσο και το κοινό που έδωσε «βροντερό» παρών στις Βρύσσες.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Αμέσως μετά το πέρας των βραβεύσεων, η σκυτάλη πέρασε στα χέρια και στις φωνές των Ξυλούρηδων που κράτησαν μουσική συντροφιά στο κοινό.

Πηγή ρεπορτάζ :.anatolh.com".  Πηγή φώτο :"fonien.gr".







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.