Ο Κρητικός Κ.Καρακωνσταντάκης στον Γλαύκο .

Έναν ταλαντούχο και εξαιρετικό γκαρντ απέκτησε στην περιφέρεια του  ο Γλαύκος. Η ομάδας της Πάτρας έβαλε στο ροστερ της, τον Ηρακλειώτη  Κυριάκο Καρακωνσταντάκη. 

Ο 24χρονος γκαρντ (1.88μ.) που ξεκίνησε αρχικά από τις υποδομές του Ηράκλειο , ωστόσο αναδείχθηκε στις υποδομές του ΟΦΗ, έχει "παραστάσεις" και από την Α1. 

Στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιζε στο Εφηβικό του Ικάρου Καλλιθέας και προωθήθηκε και στην πρώτη ομάδα που τότε έπαιζε στην Α1!

Η καριέρα του "απογειώθηκε" με την παρουσία του στον Εργοτέλη. Όταν τον αποκτήσαν οι "κιτρινόμαυροι" ήταν στα "αζήτητα", ωστόσο με το πλάνο της ομάδας και την συμμετοχή χρόνου που πήρε στην Ανδρική ομάδα, ανέδειξε τα πλούσια προσόντα που διαθέτει και στην συνέχεια είχε ανοδική πορεία στην καριέρα του.

Πέρυσι ο Καρακωνσταντάκης αγωνίστηκε με τον Εθνικό στην Α2 Εθνική έχοντας σε 29 παιχνίδια στην κανονική περίοδο και σε σχεδόν 16 λεπτά συμμετοχής, μ.ο. 5,75 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1,37 ασίστ με την ομάδα του Εθνικού.

Ο Κυριάκος, επιλέχθηκε από τον Χρήστο Μυριούνη για να αποτελέσει τον "μαέστρο”  της ομάδας την νέα αγωνιστική χρονιά στην Β’ Εθνική. 

Η ανακοίνωση:
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.