Κορυφαία Κριμήλη, μικρό σκορ και... νίκη για την Εθνική Νεανίδων


Παίζοντας επιθετικά εξαιρετικά χαμηλής παραγωγής μπάσκετ, η Εθνική Νεανίδων κράτησε την ουσία και πανηγύρισε τη νίκη με 38-29 απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά  για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας .

Η δεύτερη θέση Η δεύτερη θέση και η Η δεύτερη θέση και η πρόκριση στα ημιτελικά ανήκει στην ομάδα μας, αλλά όχι μαθηματικά. Το αυριανό ματς Λιθουανία -Ισραήλ λογικά έχει φαβορί τις Λιθουανές αλλά υπάρχει ένα αρρωστημένο σενάριο. Να νικήσουν με 3π.και άνω (έως 12)οι Ισραηλινές και να μείνουμε τρίτες σε τριπλή ισοβαθμία (-16+9= -7 εμείς, -9+3 = -6 το Ισραήλ , +16-3= 13 Λιθουανία) .

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το Ισραήλ δεν μπορεί να νικήσει, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Με ήττα του Ισραήλ μας παίρνει ακόμη και για ήττα από την Βουλγαρία(δεν προβλέπεται). ανήκει στην ομάδα μας, αλλά όχι μαθηματικά. Το αυριανό ματς Λιθουανία -Ισραήλ λογικά έχει φαβορί τις Λιθουανές αλλά υπάρχει ένα αρρωστημένο σενάριο. Να νικήσουν με 3π.και άνω (έως 12)οι Ισραηλινές και να μείνουμε τρίτες σε τριπλή ισοβαθμία (-16+9= -7 εμείς, -9+3 = -6 το Ισραήλ , +16-3= 13 Λιθουανία) .

Η ελληνική ομάδα είχε τρομερή αστοχία στην επίθεση με 14/51 σουτ, ωστόσο κατάφερε να μαζέψει 64 ριμπάουντ που ήταν καθοριστικός παράγοντας για να της δώσουν τη νίκη που τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην 8άδα της διοργάνωσης.

-Κριμίλη, Εζέτζα και Χατζηβασιλείου τελείωσαν τον αγώνα με 8 πόντους, όντας οι πρωτοπόρες στο σκοράρισμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο αύριο (08/08, 13:30) αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία στον τελευταίο αγώνα του ομίλου.. 

-Η αθλήτρια που εκπροσωπεί το νησί μας η Ιωάννα Κριμήλη, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, έχοντας ξεκινήσει από τις υποδομές του Εργοτέλη, είχε κορυφαία παρουσία σημειώνοντας 8 πόντους σε 38:23' συμμετοχής με 4/10 δίποντα και 0/5 τρίποντα.Πήρε 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκλεψε 1 φορά την μπάλα.


Δεκάλεπτα: 9-12, 14-20, 21-23, 29-38
Διαιτητές: Γκάζντοζ (Πολωνία), Ρούτεσιτς (Μαυροβούνιο), Σταν (Ρουμανία)
Ισραήλ (Λαζάρε): Άισνερ 1, Γκαρζόν 10(2), Καρς 7, Ραζ 4, Ροθ 5(1), Ένγκελ, Γκιτσένκο, Λεβί, Μίχαλετζ, Σλες 2.
Ελλάδα (Γερεουδάκης): Χατζηβασιλείου 6(1), Γιαννούσιου 4, Καρακασίδου, Κάσδαγλη, Βαντσιούρη 4, Εζέτζα 8, Γασπαράτου 3, Κατσαμούρη 2, Κούκη 3, Κριμήλη 8, Κριμιτζά, Πράπα.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.