Ηλ. Θεοδωρίδης : "Πρόκληση η Κόρινθος".

%

Παίκτης του ΚΑΟ Κορίνθου είναι από εδώ και στο εξής ο Ηλίας Θεοδωρίδης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. 
Οι ιθύνοντες της ομάδας κινήθηκαν αστραπιαία κι έκαναν δικό τους τον 21χρονο γκαρντ, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του που έκανε στο kritikobasket.gr, τόνισε πως η πρόκληση της Κορίνθου είναι μεγάλη, καθώς στο Ρέθυμνο Cretan Kings, "δεν  πήγαινε άλλο", αφού πέραν της πρώτης χρονιάς  επί Σκουρτόπουλου,  δεν πήρε την ευκαιρία που περίμενε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεοδωρίδη στο kritikobasket.gr :
"Η Κόρινθος είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα , αυτό το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο γιατί έφυγα από μια ομάδα Α1 στην οποία είχα μείνει τρία χρόνια και κατάλαβα ότι δεν πήγαινε άλλο και ότι χρειαζόμουν παιχνίδια στα πόδια μου.
Με αυτό το σκεπτικό αλλά και με τον τρόπο που με προσέγγισαν και μου μίλησαν οι άνθρωποι της Κορίνθου και συγκεκριμένα ο Σταύρος Δανιήλ δεν μπορούσα να αρνηθώ,ενθουσιάστηκα και είμαι έτοιμος να προσφέρω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Πήρα πολλές εμπειρίες από την Α1 ,  δούλεψα αρκετά άλλα δυστυχώς η προπόνηση σε βοηθάει μέχρι ένα σημείο.
Αν εξαιρέσω την πρωτιά χρόνια με τον Θανάση Σκουρτοπουλο,η ευκαιρία που περίμενα δεν μου δόθηκε πότε.
Στο μέλλον θέλω να έχω μόνο υγεία.
Φέτος θα προσπαθήσω να προσφέρω τα μέγιστα στην καινούρια μου ομάδα".

Όπως αναφέρει η ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου η συμφωνία επετεύχθη στην Κρήτη, μεταξύ του Σταύρου Δανιήλ και του αθλητή. 
Αναλυτικά :

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.