Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίου για το Ελλάδα – Σερβία, που έρχεται με απουσίες,, αλλά και ΝΒΑερς.


Η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με τη Σερβία (13/9, 21:00) στα Δύο "Αοράκια" του Ηρακλείου της Κρήτης πλησιάζει και η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους φιλάθλους για την ηλεκτρονική έκδοση των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και καλεί τους φιλάθλους κοντά της.

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 υποδέχεται στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου τη Σερβία. Σας υπενθυμίζουμε πως οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν τώρα να προμηθεύονται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια για τον αγώνα.

Αρκεί ένα κλικ στο σχετικό banner που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης www.basket.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019"

-Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες μας τις τελευταίες ημέρες θα διατεθούν και (εναπομείναντα) εισιτήρια , από διάφορα σημεία  της πολύς του Ηρακλείου.

Χωρίς Τεόντοσιτς-Μαριάνοβιτς με Ελλάδα η Σερβία, αλλά με ΝΒΑερς.

Όσο κι αν το ήθελε ο Μίλος Τεόντοσιτς να παίξει απέναντι στη χώρα μας στο παιχνίδι της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελικά δεν είναι εφικτό καθώς μετά την επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της Σερβικής Ομοσπονδίας με τους ιθύνοντες των Λος Άντζελες Κλίπερς δεν εγκρίθηκε το αίτημα τους όπως το ίδιο συνέβη και με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Συγκεκριμένα τόσο ο Τεόντοσιτς όσο και ο Μαριάνοβιτς θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια κόντρα σε Ελλάδα και Εσθονία προσθέτοντας τα ονόματά τους στη λίστα των απόντων δίπλα σε εκείνο του Νίκολα Γιόκιτς σε αντίθεση με τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς οι οποίοι θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά την σχετική άδεια των Σακραμέντο Κινγκς.

Γνωστή έγινε η 16άδα της Εθνικής Σερβίας για τις αναμετρήσεις με την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9) και στην Εσθονία (16/9).

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τους NBAers Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα, καθώς και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η 16άδα: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα (Κινγκς), Νεμάνια Νέντοβιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Νίκολα Κάλινιτς (Φενέρμπαχτσε), Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν), Στέβαν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τζιανγκσού Ντράγκονς), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντέγιαν Τοντόροβιτς (Μούρθια), Ούρος Λούκοβιτς (Μόρναρ), Ίλια Τζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ).

Η Σερβία βρίσκεται στην τρίτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη του νέου ομίλου με 4-2, πίσω από την Ελλάδα και τη Γερμανία που έχουν 6-0, ενώ τέταρτο είναι το Ισραήλ με 3-3.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.