Επένδυση, με παρόν και μέλλον, εις… διπλούν για το Δειλινό.


Το Δειλινό μπορεί για 2η φορά στην ιστορία του να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική, αλλά βάση των οικονομικών δυνατοτήτων και με το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει, μόνο περαστικό δεν θα θέλει να είναι από την συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας ωστόσο, πρωταρχικό στόχο το όμορφο ταξίδι..

Ο πρόεδρος κ.Γ.Χιωτάκης και οι διοικούντες και ο προπονητής Γιώργος Γωνιωτάκης παραμένουν σταθεροί στο πλάνο που διατηρούν χρόνια τώρα , αναζητώντας γηγενείς νεαρούς αθλητές η και φοιτητές που έρχονται στο νησί μας, έχοντας διάθεση να προσφέρουν, με δουλειά.

Μετά τον Αλέξη Σπηλιόπουλο, που ανακοινώθηκε πριν από καιρό, ο Γιάννης Γουμενάκης θα πάρει σειρά, καθώς απομένουν μικρές λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του από το Ηράκλειο στο Δειλινό. 

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Άλεξ Χασάπη από τον Εργοτέλη στους "πράσινους", καθώς οι "κιτρινόμαυροι" κάλυψαν επάξια το κενό που δημιουργείται με την αποχώρηση του.

Τέλος το Δειλινό βρίσκεται κοντά σε έναν ακόμη αθλητή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες , αφορα τον Λευτερη Λιαντράκη, που αγωνίζεται στις θέσεις "2-3" και ξεχώρισε πέρυσι στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ,ενώ πλέον αναζητούν δύο ακόμη παίκτες ένα ημίψηλο στις ("2-3") και ένα φόργουορντ ("4").

Από το περυσινό ρόστερ έχουν παραμείνει οι Γιώργος Αντωνογιαννάκης, Σπύρος Γρύλλης, Αναστάσης Μπορμπίδης, Θοδωρής Λεφής, Παύλος Εκιζόγλου και Γιάννης Γαϊτανάκης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.