Επένδυσε σε Γρηγόρη Μαραγκουδάκη ο Ηλυσιακός.


Μια ουσιώδη κίνηση με παρόν και μέλλον έκανε ο Ηλυσιακός, ο οποίος απέκτησε τον Γρηγόρη Μαραγκουδάκη ,ενός ταλαντούχου αθλητή, πλην όμως με… αρκετές εμπειρίες που έχει ήδη καταγράψει στις εθνικές κατηγορίες με Ηράκλειο, προσθέτοντας  μια σημαντική λύση στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Ο Μαραγκουδάκης Γρηγόρης (Θέση 2  , 18 ετών, 1.89) ,ο οποίος αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ηράκλειο, ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας των Έφηβων στην περυσινή κατάκτηση του Παγκρητιου τίτλου και στο Πανελλήνιο Έφηβων,  από την καινούρια σεζόν θα συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στα Ηλύσια, ενώ είχε προξενήσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της πόλης μας , αλλά και της πρωτεύουσας.

Η Ομάδα του Ηλυσιακού, που θα αγωνίζεται στην 1ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής , έχοντας σημαία τον Αντώνη Φώτση , αλλά και τον Γεραπετρίτη Μάνο Πλακογιαννάκη, ανακοίνωσε τον Ηρακλειώτη αθλητή με περίσσια ικανοποίηση κάνοντας (όπως τονίζει)  "κινήσεις με σκοπό το μέλλον της ομάδας, καθώς και την ανάδειξη νεαρών αθλητών", δείχνοντας πως πιστεύει στις ικανότητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γρηγόρη:
Το στοίχημα της χρονιάς, ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μαραγκουδάκης. Ο 18χρονος γκαρντ, ύψους 1.89, είναι μία κίνηση για το παρόν, αλλά και το μέλλον. 
Ο νεαρός Κρητικός, δείχνει πολύ ώριμος στο παιχνίδι του και θα είναι από τα βασικά γρανάζια της πρώτης ομάδας. 
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.