Έναρξη της προετοιμασίας με χαμόγελα και όνειρα ανόδου στον Εργοτέλη.


Με χαμόγελα και σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς του Εργοτέλη με τους παίκτες και τους προπονητές να βάζουν μπρος τις "μηχανές" εν όψει της νέας σεζόν .

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο έλαβε χώρα στο Βαρδινογιάνειο, όπου θα διεξαχθεί και το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας , έως ότου από εβδομάδα ανοίξει το κλειστό του Λίντο.

Ο κόουτς Βισκαδουράκης , μαζί με τον Αλέξη Χριστοδούλου,  υποδέχθηκαν τους αθλητές του, καλωσορίζοντας τους ,  έχοντας στη διάθεσή τους σχεδόν όλους τους παίκτες του, τόσο τους παλιούς, όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. 

Το παρών στην "πρώτη" έδωσε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και ο πρόεδρος της Επιτροπής μπασκετ κ. Βαγγέλης Γιαννουλάκης,  ο οποίος καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας και ευχήθηκε υγεία και μία επιτυχημένη σεζόν, με πολλή δουλεια.
Παράλληλα τους επεσήμανε ότι ο φετινός στόχος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα Ανδρών και εφ όσον γίνει αυτό εφικτό, τότε στην Γ Εθνική, η "κιτρινόμαυρη" ομάδα θα εμφανιστεί με τους ίδιους παίκτες της φετινής σαιζόν.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης,  ανέλυσε στους παίκτες του το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών και στον τρόπο που θα κυλήσει η προετοιμασία.

Οι παίκτες που ήταν στην "πρώτη" είναι :
Οι "παλιοί" Μανιαδής Αγγ., Δαπουλάκης, Χριστοδούλου Π., Βερτούδος, Αναστασάκης Καλογεράκης, Αθανασιάδης .
Και τα νέα αποκτήματα: Κατσαμπρακάκης, (υπάρχει ενδεχόμενο να μην παραμείνει), Μπελεφάντης , Σταράκης  ενώ ήταν στην πρώτη και απομένουν τα τυπικά εντός δυο τριών ήμερων οι  Μαϊστρέλλης, Καλέργης (από ΟΦΗ),  Αλετράς, Χνάρης και Πυργώτης (ο οποίος απουσίαζε στην Σάμο), που ηρθαν από τον Ηρόδοτο.

-Τέλος ο Εργοτέλης, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ταλαντούχου Κρητικού σμολ φόργουορντ (23 ετών), ο οποίος "επαναπατρίζεται".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.