Διπλή ανανέωση με στόχο το μέλλον στον ΟΦΗ.


Σε μία κίνηση η οποία αποσκοπεί και στο μέλλον της ομάδας, προχώρησε ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Κριθινάκη και τον Σόλωνα Βλαχάκη, 

Οι δύο γκάρντ θα συνεχίσουν να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα , και θα προσφέρουν νιάτα, ενθουσιασμό και όρεξη, παντρεύοντας την εμπειρία και την ποιότητα που θα προσφέρουν οι  "παλιοσειρές" που  που ανανέωσαν.

Ο νεαρός γκαρντ Σολωνας Βλαχάκης (γεννημένος το 2000) , με ύψος 1.88 , είναι  παιδί της Ακαδημίας του ΟΦΗ που ξεχώρισε μεταξύ άλλων και αναμένεται να δίνει ανάσες στους Αγαπιάδη και Πετρακη.

Ο 23χρονος (1994) Νίκος Κριθινάκης, με ύψος 1.87, θέση 2 , ένα "πολυεργαλείο", έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει το παραπάνω βήμα   στην "ασπρόμαυρη" αρμάδα του Β.Ραλλη.

Η ανακοίνωση:
"Η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Κριθινάκη, Σόλωνα Βλαχάκη. Οι δύο αθλητές θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΟΦΗ και την σεζόν 2018 – 2019".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.