Συνεργασία GRECOTEL - Ρέθυμνο Cretan Kings


Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανοίγει μία νέα σελίδα συνεργασίας με τη GRECOTEL, καθώς θα διοργανώνει καμπ , σε παιδιά που παραθερίζουν και θα μπορούν να μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους προπονητές της ομάδας του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:
Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανοίγει μία νέα σελίδα συνεργασίας με τη GRECOTEL. Στο ξενοδοχείο CRETA PALACE θα διοργανώνεται καμπ όπου τα παιδιά που παραθερίζουν θα μπορούν να μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από τους προπονητές της ομάδας μας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα των επισκέψεων με την παρουσία του προπονητή των τμημάτων υποδομών Αντώνη Νταλιάνη, ενώ η αγαπημένη μασκότ Κερατούκλης έκλεψε την παράσταση, παρουσιάζοντας αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα. 

Οι προπονητές μας θα βρίσκονται στο Κρητικό Παλάτι την περίοδο του καλοκαιριού, πραγματοποιώντας μαθήματα των βασικών αρχών του μπάσκετ, όπως η ατομική τεχνική, η εκμάθηση πάσας – ντρίμπλας – σουτ, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται διασκεδαστικά παιχνίδια.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.