Στον Άρη Νίκαιας,ο Ηρακλειώτης Λ.Κριτσωτάκης


Την προσπάθεια του Άρη Νίκαιας στην Γ’ Εθνική, θα ενισχύσει ο Ηρακλειώτης Λευτέρης Κριτσωτάκης, ο οποίος αφήνει την ομάδα του Νέου Ψυχικού, για μια νέα πρόκληση.

Ο Λευτέρης Κριτσωτάκης, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ηράκλειο και ξεχώρισε αμέσως λόγω του πλουσίου ταλέντου του, (σωματικά-τεχνικά) και βρέθηκε παράλληλα και στις επιλογές της μικτής Κρήτης.

Ο γεννημένος το 1996, ύψους 2.02 γκαρντ-φόργουορντ (3,4), κατέκτησε με την (εξαιρετικη "φουρνιά")  ομάδα παίδων το 2012 στην Καλαμπάκα την 3η θέση και την επόμενη χρονιά "μετακόμισε"  στην Αθήνα και στον Φιλαθλητικό του Τάκη Ζήβα..

Η επόμενη σαιζόν τον βρήκε στο Παγκράτι του Ντίνου Καλαμπάκου.

Ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί τον "άφησαν" πίσω και η συνέχεια τον βρήκε στον Ιωνικό ΝΦ καθώς συμφώνησε με την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη.

Νέος τραυματισμός δεν επέτρεψε στον νεαρό Λευτέρη Κριτσωτάκη  στην ομάδα του Ιωνικού να αναδειχθεί και, παρά τις προτάσεις που έχει δεχτεί από άλλες ομάδες (από Ρόδο και Αθήνα), επέλεξε την Α ΕΣΚΑ και τον Ποσειδών ΑΟΝΨ , απόλυτα υγιή, που θα βρει τον γνώριμο για αυτόν προπονητή Τάκη Ζηβα, (καθώς η ομάδα του Ψυχικού είναι "συνεργαζόμενη", με τον Φιλαθλητικό).

Φετος ο Λευτέρης Κριτσωτάκης, θα πραγματοποιήσει την διαδρομή από το Νέο Ψυχικό… στην Νίκαια,  ο οποίος θα ενισχύσει τον Άρη στην νέα του προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Παναγιώτη Ζερβουλάκου να συνεχίζει να εμπιστεύεται ταλαντούχους αθλητές, πρωταγωνιστώντας παράλληλα στις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του Άρης Νικαίας:
"“Ο Άρης Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Κριτσωτάκη Λευτέρη που πέρσυ αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού. Παιδί της Κρήτης και του Ηρακλείου ,με ύψος 2,02 αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ και των φόργουορντ,και αναμένεται  να βοηθήσει και αυτός με το ταλέντο του και τον ενθουσιασμό του την ομάδα μας στη φετινή της πορεία στη Γ εθνική"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.