Στις υποδομές του Ανδρογέα ο Π.Χατζηδάκης.


Ένα έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή  για την συνέχεια της ανάπτυξης των ακαδημιών της ομάδας του Ανδρογέα , τον Παντελή Χατζηδάκη ,  ενέταξε  στο δυναμικό της, η διοίκηση της ομάδας.

Το πλούσιο βιογραφικό του εξαιρετικού προπονητή, αναδεικνύει την δουλειά του καθώς στα 16  χρόνια στους πάγκους διαφόρων ομάδων, σε τμήματα υποδομών, αγωνιστικά , Ανδρικά και Γυναικεία τμήματα, έχει αναδείξει αθλητές και αθλήτριες με τελευταία παραδείγματα τις διεθνείς με ,Παγκορασίδες,Κορασδιδες, Νεανίδες, Ιωάννα Κριμίλη και Μαρία Σεμερτζάκη .

Η ανακοίνωση του Ανδρογέα:
"Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης των ακαδημιών της ομάδα μας, η διοίκηση    καλωσορίζει τον κ. Παντελή Χατζηδάκη , προπονητή με συνεχή παρουσία τα τελευταία  16 χρόνια στους πάγκους διαφόρων ομάδων, σε τμήματα υποδομών, αγωνιστικά , Ανδρικά και Γυναικεία τμήματα. 
7 χρόνια στην ομάδα του Εργοτέλη, σε , Παγκορασιδες,Κορασίδες, Νεάνιδες και Γυναίκες ,
3 χρόνια στην ομάδα του Ηράκλειο, σε τμήματα Παμπαίδες, Κορασίδες, Νεάνιδες , Γυναίκες , 
3 χρόνια στην ομάδα του Φιλαθλητικού , σε Παίδες, Έφηβους , Άνδρες , 
1 χρόνο στην ομάδα του Χάνδακα στο Ανδρικό και
2 χρόνια στην ομάδα του Δειλινού σε Παμπαίδες και Παγκορασίδες.

Στην ομάδα μας θα ασχοληθεί με τμήματα υποδομών και θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων για την σωστή εκμάθηση του αθλήματος καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνεργασία καλή επιτυχία" .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.