Στις 9 Ιουλίου τελικά η Γ. Σ. για τις αρχαιρεσίες στον Ηρόδοτο.

Οριστικά την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στον  Ηρόδοτο με την διαδικασία υποψηφιοτήτων να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Ιουλίου από 19-22:00, σε ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. 

Η σχετική ανακοίνωση:
"Το σωματείο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα διεξαχθούν στις 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του κλειστού «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Σε περίπτωση μη απαρτίας χωρίς άλλη ενημέρωση και με όσα μέλη παρευρεθούν οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο. 

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και για την εξελεγκτική επιτροπή παρακαλούνται μέχρι την Παρασκευή 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 από 7:00 μ.μ. και έως τις 10:00 μ.μ. να έχουν καταθέσει την αίτηση τους για το ενιαίο ψηφοδέλτιο στη γραμματεία του σωματείου".


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.