Στην "Βασίλισσα" ο Μιχάλης Καρλής του Ηροδότου (pics).


Ένας νεαρός Ηρακλειώτης αθλητής, ο ταλαντούχος Μιχάλης Καρλής του Ηροδότου, "άνοιξε" τα φτερά του και αποκτήθηκε από την "βασίλισσα" του Ελληνικού μπασκετ, την ΑΕΚ, που επενδύει στους νεαρούς Έλληνες "γεμίζοντας" με ποιότητα τα  Τμήματα Υποδομής της.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή Κρητικού παίκτη, που δεν ξεχώρισε για τα σωματικά χαρακτηριστικά , που είχαν πριν από αυτόν, Κρητικοί φύγει σε μεγάλες ομάδες, σε νεαρή ηλικία, ωστόσο έχει εξαιρετικές τεχνικές ικανότητες και ποιότητα, που με σκληρή και σωστή δουλειά, θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο.

Ο 15χρονος παίδας, Μιχάλης Καρλής, ο οποίος εξελίχτηκε με την προπονήτρια του Μαρία Γιαλούση που διέκρινε αμέσως τις δυνατότητές του ,  ξεχώρισε στο παιδικό του Ηροδότου, "δέθηκε" από την Ένωση  με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, δείχνοντας πόσο πιστεύουν σε αυτόν. 

Ο νεαρός άσος βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης και ξεναγήθηκε στους χώρους, παίρνοντας μια πρώτη... γεύση από το νέο περιβάλλον στο οποίο θα βρίσκεται.

Μαζί του θα μείνει και ο μικρότερος αδερφός του, που θα αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:
Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί σταθερά βασική προτεραιότητα.

Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (04/07) συμφωνητικό πενταετούς διαρκείας (έως το 2023) με τον αθλητή Μιχάλη Καρλή (15 χρ., 1μ.84), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιστορικό σύλλογο της προσφυγικής Νέας Αλικαρνασσού (Ηρακλείου Κρήτης) για τη συνεργασία, αλλά και την οικογένεια του αθλητή για την εμπιστοσύνη στα ιδεώδη και στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα της «Ένωσης».





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.