Πρόσκληση για Σχολές Προπονητών Β΄ Κατηγορίας από τον ΣΕΠΚ.


Ο ΣΕΠΚ ενημερώνει τα μέλη του – κατόχους διπλώματος Γ΄ Κατηγορίας ότι λόγω της επικείμενης λειτουργίας Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Β΄ Κατηγορίας και καθώς για να προχωρήσει η ίδρυσή της απαιτείται ικανός αριθμός συμμετεχόντων, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος την οποία θα αποστείλουν στο e-mail του ΣΕΠΚ ( secretary@sepk.gr).

Σύμφωνα με τις έως σήμερα ισχύουσες διατάξεις μεταξύ των προϋποθέσεων για την παρακολούθηση Σχολής Β΄ Κατηγορίας απαιτείται η άσκηση του επαγγέλματος προπονητή καλαθοσφαίρισης για ένα έτος μετά την απόκτηση τα διπλώματα της Γ΄ Κατηγορίας, η οποία θα αποδεικνύεται από τη βεβαίωση της ομοσπονδίας του Αθλήματος ή Τοπικής Ένωσης.

Επίσης μας έχει γνωστοποιηθεί από την ΓΓΑ ότι η παραπάνω βεβαίωση θα συνοδεύεται από το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον αθλητικό φορέα στον οποίο προσέφερε ο προπονητής τις υπηρεσίες του για ένα έτος, το οποίο συμφωνητικό θα πρέπει να έχει νόμιμα υποβληθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία στην αρμόδια υπηρεσία. Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι προπονητές θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν και το συμφωνητικό αυτό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.