Παρουσία Βασιλακόπουλου, ολοκλήρωσε στο Ηράκλειο η Εθνική U16, που πάει στην Πόλη (pics).


Η Εθνική U16 ολοκλήρωσε ιδανικά στην Κρήτη και στο Ηράκλειο την βασική προετοιμασία της , για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί 10-18 Αυγούστου στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, έχοντας στην τελευταία ημέρα της μια σπουδαία παρουσία.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ.Γ.Βασιλακόπουλο, που δείχνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του, για τις μικρές Εθνικές, συνοδευόμενο από τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ.Νίκο Συριγωνάκη. 

Ο κ.Συριγωνάκης στην τοποθέτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αναφέρει για την Εθνική παίδων:
"Η Εθνική μας ομάδα Παίδων, αυτές τις μέρες κάνει την προετοιμασία της εδώ στο Ηράκλειο. Πραγματικά πρέπει να συγχαρούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και την ΕΚΑΣΚ που για ακόμα μία φορά επέλεξαν την Κρήτη για δραστηριότητα των Εθνικών μας ομάδων.
Το νησί μας αποτελεί ένα Αξιόλογο, Ασφαλή, Αγαπητό και Φιλόξενο Αθλητικό Προορισμό."

-Η εθνική που θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι και σήμερα (10/7) , με σκληρή δουλειά, βάζει τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας στο επικείμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της με τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, από 13 ως 15 Ιουλίου.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Γεωργία, την Εσθονία και την Τουρκία. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Παρασκευή 13 Ιουλίου
18.00 Γεωργία-Ελλάδα
20.00 Τουρκία-Εσθονία

Σάββατο 14 Ιουλίου
17.00 Ελλάδα-Εσθονία
19.00 Γεωργία-Τουρκία

Κυριακή 15 Ιουλίου
17.00 Εσθονία-Γεωργία
19.00 Τουρκία-Ελλάδα





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.