Ο Κρητικός Π.Καλαϊτζάκης, για μια διετία στον Χολαργό.


Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Χολαργό, καθώς οι νεοφώτιστοι στην Basket League, έκαναν γνωστή την συμφωνία τους με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, τον Κρητικό αθλητή που ξεκίνησε από τις υποδομές του Ηράκλειο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward. 

Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και ανήκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν. 

Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο. 
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.