Νέα πρόσωπα στο νέο ΔΣ του Ηροδότου.


Βγήκε "λευκός" καπνός στις αρχαιρεσίες του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος και η εκλογική διαδικασία "έβγαλε" νέα δεδομένα και νέα πρόσωπα στα διοικητικά του ιστορικού Συλλόγου, που αλλάζει σελίδα.

Κύριο χαρακτηριστικό των προγραμματισμένων αρχαιρεσιών ήταν η κινητοποίηση και η μαζική προσέλευση μελών και φίλων της ομάδος στην κάλπη, που στήθηκε στο κλειστό της Αλικαρνασσού.

Τέσσερα παλιά μέλη και 3 νέα ήταν το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών , με την προηγούμενη πρόεδρο κ.Ρεθεμνιωτακη Νατάσα , να εκλέγεται ως 2η αναπληρωματική και τον υποψήφιο για πρόεδρο κ.Πρωτογεράκη Γιάννη ως πρώτο αναπληρωματικό.

Πρώτος σε ψήφους βγήκε το μέλος του ΔΣ της ομάδας και μέλος της ΕΚΑΣΚ κ. Σταυρος Καρλής, με τον Γιάννη Τζαμούση να ακολουθεί και τον Μίμη Χατζηνικολάου τρίτο.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει το άθλημα από διάφορα πόστα με αθλητικό και κοινωνικό έργο εμφανώς αναγνωρισμένο από την τοπική κοινωνία και όλους τους αρμόδιους φορείς και αρκετά εξ αυτών έχουν εμπλακεί  παλαιότερα στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας. 

Η νέα διοίκηση αντιλαμβανόμενη το ύψος των περιστάσεων, ελπίζει να φανεί αντάξια των μεγάλων  προσδοκιών που δημιουργούνται και όλοι μαζί, με θετική ενέργεια και σκέψη, να συμβάλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης-ανταγωνιστικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει το πρώτο ΔΣ για τις διοικητικές θέσεις, που θα αναλάβουν οι εκλεγμένοι.

Εκλέχτηκαν ανά τμήμα οι κάτωθι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο .


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.