Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά 3ΟΝ3 των Χανίων και φέτος (pics).


Με συνολικά 6 μπασκέτες, οπού έγιναν ταυτόχρονα ισάριθμοι αγώνες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε στο βόρειο πάρκινγκ, του πάρκου των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, για το τελευταίο τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", με μεγάλη επιτυχία.

Εκατοντάδες συμμετέχοντες έπαιζαν από το πρωί έως το απόγευμα (με διαλείμματα) για ένα διήμερο, δίπλα στην παραλία, με το τουρνουά να σημαδεύεται με απόλυτη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρόνια στα μαγευτικά Χανιά.

Εντυπωσιασμένοι έδειχναν και οι θεατές, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και πολλοί τουρίστες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν από το πρώτο λεπτό, για ποιο λόγο η Ελλάδα θεωρείται μπασκετόχωρα.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε  το καθιερωμένο φιλικό ανάμεσα την ομάδα του ΠΣΑΚ και τη μικτή Χανίων. Εκτός από τον Χανιώτη - αντιπρόεδρο του ΠΣΑΚ Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στο  φιλικό αγωνίστηκαν  με την ομάδα του ΠΣΑΚ οι διεθνείς παίκτες Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρς , Νίκος Γκίκας, αλλά και οι Πάρης Μαραγκός, Νίκος Βούλγαρης, Νώντας Παπαντωνίου, Γιώργος Διαμαντάκος, Γιάννης Κουζελογλου.

Ακόμη,  παραβρέθηκε και φέτος ο -επίσης Χανιώτης- προπονητής Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος μίλησε στους συμμετέχοντες και κοούτσαρε την ομάδα του ΠΣΑΚ (σε αυτήν των Χανίων προπονητής ήταν ο Θανάσης Γιαπλές του ΑΟΚ Χανιά).

Το απόγευμα της Κυριακής είχαμε  τους τελικούς των ηλικιακών κατηγοριών και οι διαγωνισμοί που προβλέπονταν από το τουρνουά, ενώ η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές.

Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Ο ΠΣΑΚ ευχαριστεί το ΣΥΝ.ΚΑ Super Markets, για τα τρόφιμα που έδωσε για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, καθώς και το μαγαζί BIGSHOES για τη χορήγηση ρουχισμού στους παίχτες .

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την σελίδα του ΠΣΑΚ




































Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.