Ανανέωσε στην Αχαγιά ο Κρητικός Μ.Δουλγεράκης


Στην Αχαγιά θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ρεθεμνιώτης  23χρονος γκαρντ,Μάρκος Δουλγεράκης, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την εν λόγω ομάδα.

Οι εμπειρίες του Ρεθεμνιώτη αθλητή, τόσο από τις υποδομές και τη συμμετοχή του στο ρόστερ του Ρέθυμνο Cretan Kings, όσο και στην Σαντορίνη στην , συνεχεία αλλά και με την περυσινή επιτυχημένη παρουσία του στην Αχαγιά, και την  σε συνάρτηση με την φιλοσοφία του coach Χ.Σαράντη θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ρεθυμνιώτη γκάρντ Μάρκο Δουλγεράκη. Ο Μάρκος βοήθησε τα μέγιστα στη περσυνή επιτυχία της κατάκτησης της 4ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 23χρονος Κρητικός, ύψους 1.93cm είναι ο 3ος παίκτης μετα τους Οικονομόπουλο και Λιμπέρη που έχει αγωνιστεί σε ομάδα Α1 Εθνικής. 
Η εμπειρία απο την συμμετοχή του με τα χρώματα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Cretan Kings, είναι σε κάθε περίπτωση, παραστάσεις που σε γεμίζουν εικόνες, ακολούθησε η Α.Ε. Σαντορίνης στην Γ΄ Εθνική για να έρθει η περσυνή χρονιά και η Αχαγιά ’82.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.