Τρεις επιστροφές και μια δανεική στο Αρκάδι .


Το  Αρκάδι  και το γυναικείο τμήμα  του , πανηγυρίζει από την Κυριακή  (24/06) ,την 3η συμμετοχή του στην Α2 Εθνική κατηγορία τα τελευταία 4 χρόνια, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως γνωρίζει τον τρόπο να κατακτά τίτλους, διακρίσεις και ανόδους, ούσα η πιο επιτυχημένη γυναικεία ομάδα στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια.. 

Η ομάδα του Κώστα Πλευράκη απέδειξε  ότι χωρίς μπάτζετ, χωρίς μεταγραφές και με τη συμμετοχή μονάχα αθλητριών από το νησί, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στον στόχο, μπορούν οι Κρητικές να εξελιχτούν και να φτάσουν στο "ταβάνι" τους.

Αρχικά οι άνθρωποι του Αρκαδίου θα επικεντρωθούν στο οικονομικό κομμάτι και ιδιαίτερα στο να βρεθούν οικονομικοί πόροι για την εξασφάλιση των μεταφορικών τους και ότι άλλο καλύτερο μπορούν να εξασφαλίσουν.

Παράλληλα από την Κυριακή το απόγευμα μετά το ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ 60-62 , επί του Έσπερου ΑΟΠΑ, ξεκίνησε  ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

Με όπλο, το καλό οικογενειακό κλίμα, την σκληρή σοβαρή δουλειά  και την εξέλιξή τους οι αθλήτριες της Κρήτης, ξέρουν πως όταν πάνε στο Αρκάδι θα αποκτήσουν σημαντικά βιώματα , που ενδεχομένως θα τους συνοδεύει σε όλη τους την ζωή.

Με αυτό το σκεπτικό δεν θα  γίνει κίνηση για μεταγραφή αθλήτριας, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο  τρεις πρώην παίκτριες των "ερυθρόλευκων", όπως η Λελεδάκη, η Ζουμπεράκη και η Δημήτρη. 

-Η Σταυρούλα Λελεδάκη  (1996 1.76 4 - 5), που  αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη και από πέρυσι έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί ξανά με τα "ερυθρόλευκα" είναι το πρώτο γρανάζι, που θα ενισχύσει το Αρκάδι, στην νέα πρόκληση.

Η 22χρονη Ευγενία Ζουμπεράκη (1996, 1.78, 4-5) η πρώην αρχηγός στο Αρκάδι, με το οποίο η εντυπωσιακή σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις έχει συμφωνήσει σε όλα και θα δώσει άλλη ώθηση στο συγκρότημα του κόουτς Πλευράκη.

Η Μελίνα Δημήτρη (1996 1,72 1 - 2), επίσης είναι έτοιμη να ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα που πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές, καθώς ολοκληρώνει την πρακτική της και θα μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες (έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα) στην ρεθεμνιώτικη ομάδα.

Τέλος η Γιασεμή Γιαλαμά (1999 1.69 1-2), του Ηροδότου, που είναι φοιτήτρια στο Ρέθυμνο, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχουν οι δυο  διοικήσεις, έχουν συμφωνήσει να αγωνιστεί φέτος στην Α2 με το Αρκάδι.
Ωστόσο λόγω εκλογών στον Ηρόδοτο (για το τυπικό μέρος) πρέπει να δώσει το ΟΚ και η νέα διοίκηση, ώστε η ταλαντούχα αθλήτρια να δοθεί με υποσχετική.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί (αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις), να δημιουργηθεί  μία ομάδα που θα κάνει μία αξιόλογη παρουσία στην Α2. Και όταν λέμε αξιόλογη παρουσία μιλάμε για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο κόουτς Πλευράκης σε επικοινωνία που είχαμε θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας του στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου:
"Θα ήθελα ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω εκ μέρους του ΟΚΑ Αρκάδι, των εφόρων, των παικτριών αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη και τον κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη για την άψογη φιλοξενία. 
Είχαμε μία τρομερή φιλοξενία από όλο το προσωπικό και γνωρίζουμε ότι σε τέτοιου είδους διοργάνωση κάθε λεπτομέρεια μετράει"..
Επίσης:Το τμήμα μπάσκετ του O.K.A.Aρκάδι ο πρόεδρος, οι έφοροι, οι παίκτες, οι προπονητές  ,ευχαριστούμε ιδιαίτερα την EKAΣK ,για την στήριξη της ομάδας μας .
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.